Контакт

 02/5211 200                     prodazba@compunet.com.mk

 078/238 496                     info@compunet.com.mk            

078/279 657                       ул.23-ти Октомври бр.1А-3/9 1000 Скопје

 www.elektrotehnika.mk                 http://www.compunet.com.mk

 www.ka-softplus.com.mk

Компјунет Инженеринг- Ваш партнер во светот на Информатиката, Автоматиката и Електротехниката, безбедноста, телекомуникациите и хидрауликата.