ЗА НАС

 

Фирмата Компјунет Инженеринг започна со работа во 1999 година. Во изминатиот период фирмата значително ја зголеми дејноста преку зголемување на палетата на производи и услуги од областа на Информационата технологија, Телекомуникациите, Автоматиката, Хидраулика и Електротехника. Преку следење и проучување на најновите технолошки достигнувања настојување да обезбедиме ефикасна Информациона и Телекомуникациска подршка за нашите клиенти. Компјунет Инженеринг е генерален дистрибутер за ВАГО (WAGO), Шнајдер Електрик (Schneider Electric), Екстеч (Extech), Хидак(HYDAC) и МДТ (MDT technologies) во Македонија.

 

Компјунет Инженеринг- Ваш партнер во светот на Информатиката, Автоматиката и Електротехниката, безбедноста, телекомуникациите и хидрауликата.